Visit to the site of installation

Venice 2016

It is very emotional to be in the very same spot where we had installed in 2012, where the sand had been compacted under the central wooden strip. This section of the floor is stronger than all the rest of the floor and can support a full scale architecture prototype.
Our team has met with other collaborators in Venice: The la Biennale team, engineer Enzo Magris and the Rebiennale group who have collected recycled material on our behalf, and who will help us recycle our installation in Marghera nearby
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s